Spanje in vogelvlucht

Spanje in vogelvlucht

Na veel lunches, diners, borrels, knuffels en kussen was het dan eindelijk tijd om te gaan. Mijn eerste stop was Valencia. Ik had een hele leuke airbnb in het oude centrum.

Toen ik in de avond aan kwam heb ik een wandeling gemaakt door de stad. Wat een geweldig mooie stad! Het herinnerde me erg aan mijn tijd in Buenos Aires en dat is natuurlijk altijd fijn. Gedurende de avond begon het steeds harder te regenen en onweren waardoor ik de volgende dag al vroeg besloten had om alweer te vertrekken naar het mooie zonnige Madrid.

In Madrid kwam ik in een super mooi hostel terecht met veel gezellige mensen. We hebben een tapastour gedaan door Madrid waar de hapjes en sangria’s erg goed vielen en smaakten naar meer. Na een onrustige nacht door snurkende kamergenoten was het dan tijd voor mijn echte Afrika avontuur… Ciao España y hola Mozambique!

 Leave a Reply

Your email address will not be published.